Méér dan biologisch

Assistent Ploegchef m/v

Assistent Ploegchef (m/v)
(40 upw, 3 ploegendienst, inclusief weekenden)

Taken
Als Assistent Ploegchef ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de Productie afdeling. Daarbij controleer je op de geldende werkinstructies en kwaliteitsprocedures. Je volgt de productieplanning en anticipeert hierop. Je houdt je bezig met verbeterpunten in het proces. Kleine storingen verhelp je zelf. Je vervangt de medewerkers tijdens hun pauzes.

Voor deze functie geldt
Je beschikt over minimaal 3 jaar aanwijsbare leidinggevende ervaring in de foodbranche. Kennis van HACCP en BRC is een pre. Daarnaast heb je technisch inzicht. Je bent gemotiveerd, resultaatgericht, slagvaardig, flexibel en communicatief vaardig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je vindt hygiënisch, netjes en secuur werken vanzelfsprekend. Je hebt de ambitie om door te groeien naar Ploegchef.

Herken jij je in het volgende profiel?
Je hebt een flexibele instelling, bent in staat om zelfstandig te werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.
Je beschikt over leidinggevende capaciteiten.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je hebt gevoel voor hygiëne en kwaliteit.

Reageren
Je kunt je sollicitatie (uitgebreide motivatiebrief + helder cv) richten aan pz@Vecozuivel.nl t.a.v. mevrouw Bolmer. Voor vragen kun je bellen op maandag tussen 15.00 en 15.30 uur of op donderdag tussen 13.30 en 14.00 uur op telefoonnummer 036-3033204.