Méér dan biologisch

Production Sample Control

Laborant

Voor ons laboratorium zoeken wij een
Laborant m/v
(24 tot 40 uur per week)

Onze nieuwe laborant vult het kwaliteitsteam aan en is een echte duizendpoot. Je werkt nauw samen met de collega’s van productie en processing.

Taken:
In de functie van laborant zorg je ervoor dat alle monsters op een correcte manier verwerkt worden. Je controleert onze inkomende en uitgaande producten fysisch (pH, vet en eiwit), sensorisch, chemisch en microbiologisch. Daarnaast zorg je voor een juiste inschrijving van monsters naar een extern laboratorium.

Voor deze functie geldt:
Je bent flexibel, accuraat en stressbestendig. Je beschikt over soortgelijke werkervaring, bij voorkeur heb je een MBO opleiding in de richting van laboratoriumtechniek gevolgd. Hygiënisch, netjes en secuur werken vind je vanzelfsprekend. Je bent gemotiveerd, flexibel en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Vind jij het leuk om op ons laboratorium te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reageren
Je kunt je sollicitatie (uitgebreide motivatiebrief + helder cv) richten aan pz@vecozuivel.nl t.a.v. mevrouw M. Bolmer. Voor vragen kun je bellen op maandag tussen 15.00 en 15.30 uur of op donderdag tussen 13.30 en 14.00 uur op telefoonnummer 036-3033204.

Wanneer je solliciteert worden je gegevens  enkel gebruikt om je sollicitatie intern te verwerken en niet aan derden verstrekt. Gegevens worden binnen 4 weken na afronding van de procedure en na afwijzing vernietigd.

Aquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.