Méér dan biologisch

Supply Chain Planner Materialen m/v

Supply Chain Planner Materialen m/v
(40 uur per week)

Onze nieuwe Supply Chain Planner Materialen heeft een commerciële drive, is een kei in plannen en organiseren en voelt zich verantwoordelijk voor de toegewezen productgroepen. Je werkt nauw samen met de magazijnmeester, Supply Chain Planner Productie en commercie.

Taken
In de functie van Supply Chain Planner Materialen ben je de ketenregisseur. Je bent verantwoordelijk voor forecasting en het plaatsen van orders bij leveranciers op basis van de forecast, sales en voorraad. Je stemt planningen, orders en binnenkomsten af met de leveranciers. Tevens initieer je activiteiten, intern of extern met leveranciers, om de voorraadbeschikbaarheid continu te verbeteren en het verlagen van de daarmee gepaard gaande kosten. Je wordt betrokken bij projecten (o.a. nieuwe artikelen, design wissels) waarbij jij ervoor zorgt dat de aan jou toegewezen taken op de juiste manier worden afgerond.

Voor deze functie geldt
Je kan goed tegen ad-hoc situaties. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal in woord en geschrift. Je bent handig met de computer (Excel, Exact, ERP systemen), flexibel, accuraat en stressbestendig. En je hebt minimaal een mbo+/hbo denk- en werkniveau.

Vind jij het leuk om op onze supply chain afdeling te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reageren
Je kunt je sollicitatie (uitgebreide motivatiebrief + helder cv) richten aan pz@vecozuivel.nl t.a.v. mevrouw M. Bolmer. Voor vragen kun je bellen op maandag tussen 15.00 en 15.30 uur of op donderdag tussen 13.30 en 14.00 uur op telefoonnummer 036-3033204.