Méér dan biologisch

Allround Storingsmonteur m/v

Heb jij een passie voor techniek en heb jij ruime ervaring op het gebied van elektro en mechanische techniek en wil jij werken binnen een succesvolle en dynamische omgeving? Kom dan bij VecoZuivel om als Allround Storingsmonteur onze afdeling Technische Dienst te versterken!

Allround Storingsmonteur (m/v)
(40 upw, 3 ploegendienst, inclusief weekenden)

Dit ga je doen

Als Allround Storingsmonteur ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van de preventieve en correctieve onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan ons ‘state of the art’ machinepark wat oa. bestaat uit moderne vul- en verpakkingsmachines, robots en procesinstallaties. Je analyseert en verhelpt zowel elektrische als mechanische storingen.
Door jouw brede allround kennis en ervaring weet je de technische conditie van het machinepark goed in te schatten, waarbij je in samenspraak met je collega’s niet alleen verbeteringen voorstelt, maar ook in staat bent deze door te voeren. Op die manier draag je bij aan een nog veiliger werkomgeving, 100% kwaliteit en een maximale productie en rendement. De werkzaamheden voer je uit tijdens productietijden in een drieploegendienst.

Voor deze functie geldt

– Een afgeronde technische opleiding op niveau 3 of 4 (MTS-E/MTS-WTB/Mechatronica of gelijkwaardig);
– Uitgebreide werkervaring als storingsmonteur liefst opgedaan binnen de Food of gelijkwaardig;
– Ruime ervaring op het gebied van industriële elektrotechnische en mechanische technieken;
– Enige kennis van PLC-programmering is een pré (schrijven/programmeren);
– Ervaring met technieken als draaien, frezen en lassen (TIG) is een pré
– Kennis van en ervaring met bedrijfsinstallaties en het lezen van schema’s;
– Ervaring met stoom-, koel- en persluchtinstallaties is een pré;
– De bereidheid tot verdere ontwikkeling zowel intern als extern is vereist, alsmede het werken in twee- of drieploegendienst.

Herken jij je in het volgende profiel?

– Je hebt een passie voor techniek:
– Je hebt een flexibele instelling, bent in staat om zelfstandig te werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Geen ‘9 tot 5’ mentaliteit;
– Je bent creatief in het in bedrijf houden van het machinepark, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt gevoel voor hygiëne en kwaliteit.

Wij bieden

– Moderne productietechnieken, state of the art machinepark in een nieuwe fabriek (2009);
– Een boeiende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling midden in onze dynamische organisatie;
– Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
– Goede salariëring en arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Je kunt je sollicitatie (uitgebreide motivatiebrief + helder cv) richten aan pz@vecozuivel.nl t.a.v. mevrouw M. Bolmer. Voor vragen kun je bellen op maandag tussen 15.00 en 15.30 uur of op donderdag tussen 13.30 en 14.00 uur op telefoonnummer 036-3033204.

Wanneer je solliciteert worden je gegevens  enkel gebruikt om je sollicitatie intern te verwerken en niet aan derden verstrekt. Gegevens worden binnen 4 weken na afronding van de procedure en na afwijzing vernietigd.