Méér dan biologisch

machine

Procesoperator m/v

(36 uur per week inclusief de weekenden)

Taken

Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor onze productbereiding met inachtneming van de HACCP/BRC voorschriften, het besturen en bewaken van de geautomatiseerde processen. De bereiding van onze zuivelproducten bestaat uit de ontvangst van (bulk)grondstoffen, het centrifugeren, pasteuriseren en homogeniseren van de diverse grondstoffen met behulp van geautomatiseerde productieapparatuur. Het controleren van het productieproces, het nemen en analyseren van monsters, het reinigen van de afvulmachines en randapparatuur via CIP systemen en het administratief vastleggen van gegevens. Schoonmaken en schoonhouden van de apparatuur en de afdelingen.

Voor deze functie geldt

Je hebt een opleiding op middelbaar niveau, bij voorkeur aangevuld met levensmiddelen/procestechnologie cursussen, agrarische achtergrond en kennis van HACCP/BRC is een pre. Je hebt kennis van PLC besturingen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uiteraard gevoel voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Termen als secuur, verantwoordelijkheid, overzicht houden, zelfstandig, stressbestendig en flexibel zijn op jou van toepassing.

De werkzaamheden vinden plaats in een vier ploegensysteem. Dit houdt ook in dat er regelmatig in het weekend gewerkt wordt. Beloning conform de zuivel CAO.

Reageren

Je kunt je sollicitatie (uitgebreide motivatiebrief + helder cv) richten aan pz@vecozuivel.nl t.a.v. mevrouw M. Bolmer. Of per post Werktuigweg 37, 3899 AN Zeewolde. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van Wijnen – Hoofd Processing 06-30091671.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!